Nieuwbouw luxe badkamer
Termunten 2013

 

Supermarkt verbouwen tot Western Steakhouse
Termunten 2012

 

Remise verbouwen tot restaurant
Termunten 2014

1
1

Aangenaam kennis te maken

daniel

Mijn naam is Daniël Kamminga en ik ben 34 jaar. Geboren en getogen in Uithuizermeeden, thans wonend in Uithuizen.

Ik ben vanaf mijn 17e jaar werkzaam in de bouw en heb dus inmiddels 15 jaar werkervaring opgedaan. De bouw heeft mij altijd getrokken, het zit in mijn genen verankerd. Dat is ook logisch, want mijn opa had een eigen bouwbedrijf en mijn vader was bouwleraar aan de Groene School in Winsum. Hij bracht mij al op zeer jonge leeftijd de fijne kneepjes van het vak bij. Het was voor mij dan ook een logische stap om na de lagere school naar de Groene School in Winsum te gaan, uiteraard afdeling bouw!

Na mijn schooltijd heb ik 10 jaar voor één en dezelfde baas gewerkt. Bij dit bedrijf heb ik alle facetten van het vak geleerd. Ik genoot van de werkzaamheden maar miste toch iets. Ik wilde graag veel meer betrokken worden bij het gehele traject, dus van het begin tot het eind. Het sparren met de klant, het gezamenlijk ideeën opdoen. Het maximale halen uit het beschikbare budget. Dit was voor mij de belangrijkste reden om voor mijzelf te beginnen.

Nu ben ik eigenlijk alles in één. Timmerman, uitvoerder, regelaar en planner. Voor mij een heel aantrekkelijke combinatie met veel afwisseling. Ik zie mezelf als een perfectionist, die oog heeft voor detail, graag meedenkend met de klant.

Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van! In de afgelopen vijf jaar heeft Kamminga Bouw een gestage groei doorgemaakt. Deze stijgende lijn verwacht ik de komende jaren door te kunnen trekken.

Verbouw

Van een ongebruikte ruimte een prachtige badkamer maken? Een ruimere woonkamer door een fraaie erker? U bent bij Kamminga Bouw aan het juiste adres.

Onderhoud

U wilt nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen? Herstel van (aardbevings-) schade? Kamminga Bouw helpt u de beste oplossing te vinden.

Renovatie

Een karakteristiek huis opknappen met behoud van karakter? Laat u door Kamminga Bouw adviseren.
Wij combineren hedendaags comfort met authenticiteit.

Recente projecten

Forse renovatie en uitbreiding

23 mei 2016

Veranderen indeling en achtergevel woning

23 mei 2016

Uitbreiding woning

23 mei 2016

Afbouw woning

23 mei 2016

Nieuws

/

Kamminga Bouw sponsort Beach Event

| Geen categorie | No Comments

Beach-Event is het jaarlijks terugkerende tweedaagse strandsport/dancefeest evenement in Uithuizermeeden! Tijdens deze twee dagen worden er verscheidene activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond. Beach-Event creert een unieke…

Babbelen met Bert

| Geen categorie | No Comments

“Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van!”.. Tekenend voor de manier van werken van Daniël Kamminga. Tekstschrijver Bert Koster voelde Daniël aan de tand. Lees het…

Rencensies

Kamminga Bouw denkt mee!

Wij wilden onze badkamer verbouwen en moesten kiezen tussen een bad óf een douche. Kamminga Bouw adviseerde een weinig gebruikte ingebouwde kast naast de badkamer erbij te betrekken. Nu hebben we een bad én een douche!
Fam. Van Geuzen, Appingedam

Nieuwe dakpannen

Kamminga Bouw heeft de renovatie van mijn huis tot volle tevredenheid uitgevoerd; het aanbrengen van nieuwe dakpannen,nieuwe PVC dakgoten en het huis is opnieuw ingevoegd. Al met al een mooi en goed stuk werk voor een redelijke prijs en uitgevoerd door hardwerkende mensen.

Harm Bosker