Nieuwbouw luxe badkamer
Termunten 2013

 

Supermarkt verbouwen tot Western Steakhouse
Termunten 2012

 

Remise verbouwen tot restaurant
Termunten 2014

1
1

Restauratie

Oude woningen en boerderijen in hun originele staat terugbrengen. Eigenlijk is dit het mooiste werk wat er is. Maar vaak ook heel duur en tijdrovend.

Toch probeer ik met de klant zo dicht mogelijk bij het optimale resultaat te komen, op een betaalbare manier. Gebruik makend van moderne middelen en duurzame materialen. Zo kan bijvoorbeeld een glas en lood raam in termopeen worden gezet waardoor het geheel weer vele jaren vooruit kan.

Wilt u uw oude boerderij of woning opgeknapt hebben waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de oude, oorspronkelijke identiteit van dit gebouw? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Verbouw

Van een ongebruikte ruimte een prachtige badkamer maken? Een ruimere woonkamer door een fraaie erker? U bent bij Kamminga Bouw aan het juiste adres.

Onderhoud

U wilt nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen? Herstel van (aardbevings-) schade? Kamminga Bouw helpt u de beste oplossing te vinden.

Renovatie

Een karakteristiek huis opknappen met behoud van karakter? Laat u door Kamminga Bouw adviseren.
Wij combineren hedendaags comfort met authenticiteit.

Recente projecten

Forse renovatie en uitbreiding

23 mei 2016

Veranderen indeling en achtergevel woning

23 mei 2016

Uitbreiding woning

23 mei 2016

Afbouw woning

23 mei 2016

Nieuws

/

Kamminga Bouw sponsort Beach Event

| Geen categorie | No Comments

Beach-Event is het jaarlijks terugkerende tweedaagse strandsport/dancefeest evenement in Uithuizermeeden! Tijdens deze twee dagen worden er verscheidene activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond. Beach-Event creert een unieke…

Babbelen met Bert

| Geen categorie | No Comments

“Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van!”.. Tekenend voor de manier van werken van Daniël Kamminga. Tekstschrijver Bert Koster voelde Daniël aan de tand. Lees het…

Rencensies

Kamminga Bouw denkt mee!

Wij wilden onze badkamer verbouwen en moesten kiezen tussen een bad óf een douche. Kamminga Bouw adviseerde een weinig gebruikte ingebouwde kast naast de badkamer erbij te betrekken. Nu hebben we een bad én een douche!
Fam. Van Geuzen, Appingedam

Nieuwe dakpannen

Kamminga Bouw heeft de renovatie van mijn huis tot volle tevredenheid uitgevoerd; het aanbrengen van nieuwe dakpannen,nieuwe PVC dakgoten en het huis is opnieuw ingevoegd. Al met al een mooi en goed stuk werk voor een redelijke prijs en uitgevoerd door hardwerkende mensen.

Harm Bosker