Nieuwbouw luxe badkamer
Termunten 2013

 

Supermarkt verbouwen tot Western Steakhouse
Termunten 2012

 

Remise verbouwen tot restaurant
Termunten 2014

1
1

Verbouw

Voor elke aanpassing in of aan uw woning kunt u een beroep doen op Kamminga Bouw.

Of het nu gaat om de plaatsing van een dakraam of vervanging van dakbedekking, het aanbrengen van een nieuw kozijn of het maken van een badkamer, serre, erker of carport. Kamminga Bouw regelt het voor u!

Mijn jarenlange ervaring in het uitwerken van ideeën en concepten tot een kant en klaar eindresultaat is een groot voordeel. Voor elke aanpassing in of aan uw woning kunt u een beroep op mij doen. Mijn expertise en het meedenken tijdens het gehele proces leidt tot een bevredigend eindresultaat.

Verbouw

Van een ongebruikte ruimte een prachtige badkamer maken? Een ruimere woonkamer door een fraaie erker? U bent bij Kamminga Bouw aan het juiste adres.

Onderhoud

U wilt nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen? Herstel van (aardbevings-) schade? Kamminga Bouw helpt u de beste oplossing te vinden.

Renovatie

Een karakteristiek huis opknappen met behoud van karakter? Laat u door Kamminga Bouw adviseren.
Wij combineren hedendaags comfort met authenticiteit.

Recente projecten

Forse renovatie en uitbreiding

23 mei 2016

Veranderen indeling en achtergevel woning

23 mei 2016

Uitbreiding woning

23 mei 2016

Afbouw woning

23 mei 2016

Nieuws

/

Kamminga Bouw sponsort Beach Event

| Geen categorie | No Comments

Beach-Event is het jaarlijks terugkerende tweedaagse strandsport/dancefeest evenement in Uithuizermeeden! Tijdens deze twee dagen worden er verscheidene activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond. Beach-Event creert een unieke…

Babbelen met Bert

| Geen categorie | No Comments

“Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van!”.. Tekenend voor de manier van werken van Daniël Kamminga. Tekstschrijver Bert Koster voelde Daniël aan de tand. Lees het…

Rencensies

Kamminga Bouw denkt mee!

Wij wilden onze badkamer verbouwen en moesten kiezen tussen een bad óf een douche. Kamminga Bouw adviseerde een weinig gebruikte ingebouwde kast naast de badkamer erbij te betrekken. Nu hebben we een bad én een douche!
Fam. Van Geuzen, Appingedam

Nieuwe dakpannen

Kamminga Bouw heeft de renovatie van mijn huis tot volle tevredenheid uitgevoerd; het aanbrengen van nieuwe dakpannen,nieuwe PVC dakgoten en het huis is opnieuw ingevoegd. Al met al een mooi en goed stuk werk voor een redelijke prijs en uitgevoerd door hardwerkende mensen.

Harm Bosker