Nieuwbouw luxe badkamer
Termunten 2013

 

Supermarkt verbouwen tot Western Steakhouse
Termunten 2012

 

Remise verbouwen tot restaurant
Termunten 2014

1
1

Onderhoud

Onderhoud aan ramen, deuren, kozijnen, daken, schoorstenen of dakgoten. Uiteindelijk ontkomt u er niet aan.

Kamminga Bouw helpt u graag met deze werkzaamheden. Ook het schoonmaken van bijvoorbeeld dakgoten, het goed conserveren van uw woning, de controle van het houtwerk en de jaarlijkse inspectie naar de staat van uw woning zijn aspecten waarmee we u graag van dienst zijn.

Veel klanten van ons vinden planmatig onderhoud belangrijk. Ik kom dan ook jaarlijks bij deze mensen langs om te kijken hoe hun huis er voorstaat en of er nog onderhoud dient plaats te vinden op korte termijn. Op verzoek schrijf ik ook onderhouds- en meerjarenplannen voor de woningen van mensen. Deze klanten weten dan wat ze de komende jaren te wachten staat op onderhoudsgebied en kunnen hier in hun bestedingspatroon rekening mee houden. Op deze manier komen ze niet voor verrassingen en onverwachte kosten te staan.

Verbouw

Van een ongebruikte ruimte een prachtige badkamer maken? Een ruimere woonkamer door een fraaie erker? U bent bij Kamminga Bouw aan het juiste adres.

Onderhoud

U wilt nieuwe onderhoudsvriendelijke kozijnen? Herstel van (aardbevings-) schade? Kamminga Bouw helpt u de beste oplossing te vinden.

Renovatie

Een karakteristiek huis opknappen met behoud van karakter? Laat u door Kamminga Bouw adviseren.
Wij combineren hedendaags comfort met authenticiteit.

Recente projecten

Forse renovatie en uitbreiding

23 mei 2016

Veranderen indeling en achtergevel woning

23 mei 2016

Uitbreiding woning

23 mei 2016

Afbouw woning

23 mei 2016

Nieuws

/

Kamminga Bouw sponsort Beach Event

| Geen categorie | No Comments

Beach-Event is het jaarlijks terugkerende tweedaagse strandsport/dancefeest evenement in Uithuizermeeden! Tijdens deze twee dagen worden er verscheidene activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën in de gemeente Eemsmond. Beach-Event creert een unieke…

Babbelen met Bert

| Geen categorie | No Comments

“Het maximale halen uit het beschikbare budget, daar geniet ik van!”.. Tekenend voor de manier van werken van Daniël Kamminga. Tekstschrijver Bert Koster voelde Daniël aan de tand. Lees het…

Rencensies

Kamminga Bouw denkt mee!

Wij wilden onze badkamer verbouwen en moesten kiezen tussen een bad óf een douche. Kamminga Bouw adviseerde een weinig gebruikte ingebouwde kast naast de badkamer erbij te betrekken. Nu hebben we een bad én een douche!
Fam. Van Geuzen, Appingedam

Nieuwe dakpannen

Kamminga Bouw heeft de renovatie van mijn huis tot volle tevredenheid uitgevoerd; het aanbrengen van nieuwe dakpannen,nieuwe PVC dakgoten en het huis is opnieuw ingevoegd. Al met al een mooi en goed stuk werk voor een redelijke prijs en uitgevoerd door hardwerkende mensen.

Harm Bosker